Vem är jag?...

Lite info om oss

Hej!
Jag heter Monica Niva och är 45 år. Jag bor med min familj i en by utanför Nässjö som heter Slätteryd. Vi har 2 barn, My som är 22 år i år och Freddie som är 20 år, och min sambo Conny som är 53 år i år.
Vi bor på en gård där My för nuvarande har 2st hästar, 9-åriga halvblodsvalacken Wesley och halvblodskillen Latino, han är en 4:åring efter HIP HOP. Vi har diverse husdjur som vi älskar och där ingår, bl a Bella som är en Rottweiler, Huskatten Oscar, Ragdollkatten S*Rödjebacken´s Isora plus hennes avkomma S*Harley Niva´s Miss Li Paw, Maine Coontjejen S*Rock Nock´s Onja Ohranja, Geckoödlan Gecko.
Ja djur har vi alltid haft och skulle aldrig vilja vara utan dem!
På fritiden kör vi Mc gubben och jag, jag en Harley Davidsson och Conny en Honda Goldwing, annars är vi ute en sväng med husvagnen, reser en sväng på charter, umgås med vänner och tar hand om alla våra djur.
Jag jobbar som undersköterska/skötare på ett boende för psykiskt funktionsnedsatta och jag trivs jättebra.

Jag köpte Isora av Lena på Rödjebacken och hon  var min första Ragdoll, sedan fick hon bl a en underbart söt liten tjej som fick namnet Miss Li Paw som jag sparade och som blivit mamma till några kullar de vart underbara allihopa! Även min Onja har fått en kull, det blev 2 ljuvliga grabbar som hade smeknamnen här hemma Bill och Bull.
Detta är jättekul, en dröm som blivit sann!
Ja detta är lite om mig och min familj.

Hör gärna av er om ni är intresserade av kattungar!

0380-25046, 070-3586672
Email: mabn@spray.se