Välkommen in till våra djur!

Geronimo född:2004, ca170cm hög

S*Rock Nock´s Onja Ohranja

S*Harley Niva´s Miss Li Paw

S*Rödjebacken´s Isora

Huskatten Oscar

Gecko

Huskatten Tarzan

Vår Älskade Hund Sunny finns inte hos oss längre
Hon somnade in vid en ålder av 14 år och 2 månader....

Vi saknar dig gumman,,du finns alltid kvar i våra hjärtan!


Lilla guldhamstern Stuart Little alias Houdini
finns inte kvar i livet, han somnade in 3 år gammal...

Saknar dig lilla gubben,,,,,du lever kvar i våra hjärtan....

Detta är vår eller rättare sagt My´s Rottweilertjej Bella!!!Oscar är vår i år 13-åriga huskatt, perser/huskatt, född 1998
Han är så söt, och en pigg och gosig gosse som är en riktig jägare. Han ska sova i sängen varje natt, och då ska det vara högst upp på kudden vid huvudgaveln.

Tarzan är vår i år 12- åriga huskatt, skogkatt/huskatt, född 1999
Han är oxå pigg och sååå snäll, jagar INTE, han är en typisk GUSTAV katt, äter och sover. Han har ett hjärta av guld! Oxå en säng katt. Trivs bäst i husses armhåla.

S*Rödjebackens Isora, som betyder Havsstrandsgudinna på Japanska. Hon är av rasen Ragdoll (trasdocka, översatt)
Hon är född juni-07, och har ju fått sin första kull med bebbar. Hon är en underbar tjej, som är så sällskaplig. Där matte är är hon. Hon är lite pratsjuk, och gillar att apportera hårsnoddar! En underbar ras som är lite hundlik i sitt sätt.

S*Harley Niva´s Miss Li Paw, född 2008, min lilla skönhet som jag sparade i Isora´s första kull efter "Dutchman". Om allt går bra så ska "Missi" bli mamma när den tiden är mogen. En underbart go och kelig liten tjej som kan tillföra rasen nåt bra hoppas jag. Min lilla princessa.


Gecko, Freddie´s geckoödla ca 3år gammal, bor i ett terrarie och gör inte så mycket väsen av sig, snäll bits INTE men trivs bäst i sitt hus. Charmig han med på sitt sätt!

Geronimo är My´s snart 7-åriga halvblodsvallack. En stor och ståtlig herre på närmare 170 cm. Han är mörkbrun med vitt på benen och en fin bläs. Han är trevlig, oftast snäll att rida, kan väl vara lite busig ibland men ha är ju så ung. Hoppar jättegärna och älskar skogsturer. En fin häst som kan bli nåt stort med rätt träning.

S*Rock Nock´s Onja Ohranja född 2008, är en underbart gosig liten Maine Coon tjej. Hon är en Blå Sköldpaddstabby färgad liten skönhet som jag köpt av Malin som driver S*Rock Nock´s katteri i Norrköping.
Hon ska få växa upp och förhoppningsvis blir det en vacker och trevlig dam av denna sötnos som jag när den tiden är inne ska kunna få några söta små bebbar! Men nu är det vår lilla spinnmaskin, en riktig motor har hon!

Bella född 28/8 2010 är en gosig, busig liten Rottweilertjej, det är My som köpt henne, men hon bor ju hemma så hon är ju en familjehund! Vi var nere i Bjuv i Skåne och hämtade hem denna lilla valp. Hon är jättefin, ett riktigt energiknippe, älskar allt och alla! Växer som bara den, tuggar på lite saker ännu, men det går förhoppningsvis över!